Απάντηση Χρ.Παλάζη στις τοποθετήσεις του Β.Τερζή – Βίντεο

305
Παλάζη
- Διαφήμιση -

Σε συνέντευξή της στα Σερραϊκά ΜΜΕ η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρύσα Παλάζη, αναφέρθηκε στην ανανεωμένη λειτουργία των ΚΔΑΠ, στο πρόγραμμα του πολιτιστικού καλοκαιριού της ΚΕΔΗΣ και στο Δελτίο Τύπου του πρώην Προέδρου της ΚΕΔΗΣ Βασίλη Τερζή.

Για τη λειτουργία των ΚΔΑΠ η κα Παλάζη τόνισε για μια ακόμη φορά πως τα ΚΔΑΠ της ΚΕΔΗΣ αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τον γονέα και το παιδί και ιδιαίτερα λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας του covid-19, καθώς διαθέτουν υποδομές ευρύχωρες με προαύλιους χωρους και πολλές αίθουσες. Ενώ τόνισε πως πλαισιώνονται από έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό, σε ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που στόχο έχει την εποικοδομητική και διασκεδαστική δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

- Διαφήμιση -

Για το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού της ΚΕΔΗΣ η Πρόεδρος είπε πως η επιχείρηση και ο Δήμος βρίσκονται σε αναζήτηση χώρου εφόσον το αμφιθέατρο του πρώην ΤΕΙ δεν είναι πλέον διαθέσιμο, αλλά σε κάθε περίπτωση σε μερικές ημέρες θα είναι σε θέση να ανακοινώσει το πρόγραμμα παραστάσεων και συναυλιών που φέτος δεν θα περιοριστούν μόνο στην πόλη.

Για τις τοποθετήσεις του κ. Τερζή, περί πρόσληψης δικηγόρου στην ΚΕΔΗΣ, η κα Παλάζη απάντησε προσκομίζοντας έγγραφα και αναφερόμενη σε συγκεκριμένες ενέργειες και γεγονότα, που την οδήγησαν στη λήψη των αποφάσεων.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.