Δ.Σερρών: Πραγματοποιήθηκε ο εμβολιασμός Ρομά

68
- Διαφήμιση -

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020  η Παιδιατρική κλινική εξέταση – Εμβολιασμός παιδιών Ρομά, στον Δήμο Σερρών, στη συνοικία Άγιος Ραφαήλ.

Ο εμβολιασμός διοργανώθηκε  σε συνεργασία με την 4η Υ.ΠΕ, το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, το Κέντρο Κοινότητας ROMA και το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών, τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περ. Ενότητας Σερρών, την Παιδιατρική κλινική «ΜΗΤΕΡΑ», την Α΄Παιδιατρική κλινική του ΕΚΠΑ-Π.Π.Ν. «Αγία Σοφία», το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, τους Νοσηλευτές Εθελοντές του Περ.τμήμα Ε.Ε.Σ. Σερρών.

- Διαφήμιση -

Παρούσα στον εμβολιασμό ήταν και η επιστημονική υπεύθυνη του προγράμματος, Κα Ελένη Σωτηροπούλου, η οποία συμφώνησε με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας,Υγείας και Πολιτισμού του Δήμου Σερρών, κα.Σωτηρία Πανου να υπογράψουν από κοινού ένα συμφωνητικό τον Οκτώβριο στην Αθήνα, ώστε ο Δήμος Σερρών να διευρύνει τις δράσεις του με στόχο την ευδόκιμη γήρανση της τρίτης ηλικίας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.