Δράση των Εφέδρων Αξιωματικών του ΣΕΑΝ Σερρών

244
- Διαφήμιση -

Η ανάρτηση του ΣΕΑΝ Σερρών στο Facebook:

“Ιδιαίτερη, πρωτότυπη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η δράση του Συνδέσμου μας. Η ομάδα πολιτικής προστασίας και Έφεδροι Αξιωματικοί του ΣΕΑΝ Σερρών, οργανώσαμε εκκλησιασμό στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών και κατόπιν πορεία στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής.

- Διαφήμιση -

Οι Έφεδροι Αξιωματικοί είχαμε μαζί μας τα παιδιά μας τα οποία συμμετείχαν σε όλο το πρόγραμμα με σκοπό να τους εμπνεύσουμε την αγάπη για τα ιδανικά της Πίστης και της Πατρίδας αλλά και να τους μυήσουμε στο πνεύμα του υγιούς εθελοντισμού και της προσφοράς.

Κάτω από αιωνόβια δένδρα ο συνάδελφος Εφ. Υπλγος Βασίλης Τσαφαρίδης πραγματοποίησε μία πολύ ζωντανή, ενδιαφέρουσα και μοναδική εκπαίδευση στον προσανατολισμό και την αναρρίχηση. Ο συνάδελφος Εφ. Λγος Ανέστης Παναγιώτου, Επιχειρησιακός Διοικητής της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας, πραγματοποίησε τοπογραφική ενημέρωση και ήταν ο επικεφαλής της πορείας.

 

Η όλη εμπειρία ήταν μοναδική και η επιτυχία του εγχειρήματος, μας υποχρεώνει να επαναλάβουμε όμοιες δράσεις στο μέλλον”.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.