Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο κατάρτισης του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Πρεσπών

375
- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο των δράσεων προβολής και διάδοσης του έργου ITOUR του προγράμματος Interreg – IPA CBC CCI 2014 TC 16 I5CB 009 μεταξύ της Ελλάδος και της Βόρειας Μακεδονίας, στόχος του οποίου είναι η ανάπτυξη και η προώθηση τριών διασυνοριακών τουριστικών πακέτων, ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Πρεσπών, διοργάνωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο πρωτίστως για το προσωπικό του αλλά και επαγγελματίες της περιοχής που δραστηριοποιούνται κύρια στο χώρο της ξενάγησης, με σκοπό την υποστήριξη και ενθάρρυνση της επικοινωνίας και της προβολής του διασυνοριακού τουρισμού και του Εθνικού Πάρκου Πρεσπών.

Το σεμινάριο κατάρτισης πραγματοποιήθηκε στις 6-7-8 Ιουλίου 2020, στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Πάρκου Πρεσπών, με αφετηρία τον παραδοσιακό οικισμό Αγίου Γερμανού.

- Διαφήμιση -

Στόχος της εκπαίδευσης/κατάρτισης είναι το προαναφερόμενο δυναμικό να αυξήσει τις γνώσεις του σχετικά με τον τρόπο μεταφοράς των περιβαλλοντικών πληροφοριών σε επισκέπτες του Εθνικού Πάρκου Πρεσπών και της ευρύτερης περιοχής καθώς και την προβολή των κοινών διασυνοριακών τουριστικών πακέτων που θα αναπτυχθούν στις περιοχές του έργου.

Η εταιρεία «Κωνσταντίνος Βέρρος», είναι Τεχνικός Σύμβουλος Υλοποίησης του Έργου με τίτλο:«Increasing Tourism Opportunities through Utilization of Resources», με ακρωνύμιο «I-tour»

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.