Ο Σερραίος Πάρις Κοκορότσικος στο νέο Δ.Σ. του Ολυμπιακού Μουσείου

309
Ολυμπιακό Μουσείο
- Διαφήμιση -

Άνοιγμα τόσο στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, όσο και στην αθλητική οικογένεια της χώρας, επιχειρεί το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στη νέα διοίκηση του οποίου συμμετέχουν προσωπικότητες της επιχειρηματικής, κοινωνικής και αθλητικής ζωής της χώρας.

Εκτός από τον ιδρυτή του Μουσείου το 1998 και σημερινό αντιπρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιο Αγγελούδη στο νέο ΔΣ μετέχουν επίσης οι εξής:

- Διαφήμιση -

Χριστόδουλος Αντωνιάδης (Σύμβουλος Διοίκησης Τράπεζας Πειραιώς), Άκης Τσαλίκης (Πρόεδρος ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης), Χρήστος Σαραντόπουλος (Πρόεδρος Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου), Γιώργος Μυλωνάς (Πρόεδρος ΑΛΟΥΜΥΛ).

Πάρις Κοκορότσικος (Πρόεδρος Ευρωσύμβουλοι), Χρήστος Βάρδας (πρ. Αντιπρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης), Αριστείδης Ξανθάκης (Επιχειρηματίας), Δημήτρης Αναστασίου (Ασφαλιστής), Κυριακή Ουδατζή (Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας), Νίκος Μαρκαντωνάκης (πρ. Αντιδήμαρχος), Κώστας Μαντάς (Φοροτεχνικός) και Γιώργος Παπαβασιλείου.

Ως αριστίνδην μέλη συμμετέχουν στο νέο συμβούλιο ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβαλος, το μέλος του ιδρύματος Παπαγεωργίου Ζωή Παπαγεωργίου, καθώς και οι ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας και Βούλα Πατουλίδου, η οποία, βέβαια, είναι και αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης.

Θεσμικά μετέχουν στο συμβούλιο ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης –σήμερα είναι ο Πέτρος Λεκάκης-, ο πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου –σήμερα ο καθηγητής Γιώργος Τζέτζης- και η πρόεδρος των Ελλήνων Ολυμπιονικών, που σήμερα είναι η Εύη Μωραϊτίδου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.