Κώστας Καρπουχτσής – Ένας χρόνος από τις εθνικές εκλογές του 2019

160
εθνικές εκλογές
- Διαφήμιση -

Δήμος Σερρών Καρπουχτσής προγράμματαΜε αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τις εθνικές εκλογές ο Κώστας Καρπουχτσής μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ) ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ αναφέρει με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook:

 

- Διαφήμιση -

Πέρασε ένας χρόνος από τις εθνικές εκλογές του 2019.

Ένας χρόνος που στάθηκε υπερ-αρκετός τελικά για να μας γυρίσει πίσω 6 χρόνια.

Από μια χώρα εκτός μνημονίων, με 12 συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης, με αποθεματικό 37δις, με μείωση ανεργίας κατά 10 μονάδες, με δρομολογημένες διαδικασίες για την αύξηση μισθών και την φορολογική αποκλιμάκωση.

Σε μια χώρα που μπήκε σε υφεσιακή τροχιά πριν την έναρξη της πανδημίας, με την Κυβέρνηση της ΝΔ να καταστρατηγεί τα εργασιακά δικαιώματα, με σκάνδαλα πολλών εκατομμυρίων ευρώ ακόμη και εν καιρώ πανδημίας, με ισχυρά πλήγματα στον πρωτογενή τομέα, στο περιβάλλον, την παιδεία, το κράτος πρόνοιας, τις επενδύσεις, την αυτοδιοίκηση, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον τουρισμό. Με ένα και μοναδικό «άριστα» στην… επικοινωνία!

Στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ είμαστε αποφασισμένοι.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, με υπεύθυνες προτάσεις με ένα όραμα και σχέδιο για το πώς θα καταφέρουμε συλλογικά να χτίσουμε την Ελλάδα της νέας δεκαετίας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.