Χίος: Το γεμάτο ευωδίες νησί του Αιγαίου με τις ατελείωτες ομορφιές

Χίος
- Διαφήμιση -

Χίος: Ένα μαγικό νησί του Αιγαίου, γεμάτο από μυρωδιές και ομορφιές. Ένας προορισμός που κάθε άνθρωπος πρέπει να επισκεφθεί τουλάχιστον για μια φορά στη ζωή του. Ένας τόπος γεμάτος από φυσικά στοιχεία, που σε μαγνητίζουν.

- Διαφήμιση -

Χίος: Δύσκολο να κατακτήσεις το μαγευτικό νησί του Αιγαίου
Το νησί της Χίου αποτελείται από ένα εύρος εικόνων, χρωμάτων και μυρωδιών. Ωστόσο, για να τα αποκτήσει κανείς. Δηλαδή, για να τα κάνει κτήμα του, χρειάζεται να περάσει χρόνο. Δεν είναι κάτι που μπορεί να αποκτήσει, κάνοντας διακοπές για μια ή δύο μέρες στο μαγευτικό νησί του Αιγαίου.

Το νησί που ξεχώριζε από παλιά
Από τα χρόνια της καταστροφής του το νησί ξεχώριζε από τα υπόλοιπα του Αιγαίου. Η καταστροφή του 1822 δεν του στοίχισε. Η Χίος συνέχισε να κάνει τη διαφορά, με τις ομορφιές της, τη μαστίχα της και τον κάμπο της. Μόνο και μόνο τα μαστιχόδεντρα που διαθέτει, το καθιστούν κάτι το σπάνιο. Η μαστίχα αποτελεί προϊόν υψηλής θρεπτικής ποιότητας και στοιχείων. Μάλιστα, για τους οπαδούς της υγιεινής διατροφής, η μαστίχα είναι ένα «must» προϊόν.

Φυσικές ομορφιές που σε μαγεύουν
Η φύση της Χίου θα σας συναρπάσει. Εσείς και οι συνταξιδιώτες σας, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πρωτόγνωρα πράγματα. Ατελείωτες εκτάσεις με εσπεριδοειδή, κυπαρίσσια, καστανιές και σπάνια πουλιά, είναι μόνο ένα δείγμα από αυτά που θα συναντήσετε.

Χίος: Το εξαιρετικό βίντεο της Aegean Airilines για το μαγευτικό νησί

Χίος: Ακολουθούν φωτογραφίες από το πανέμορφο νησί του Αιγαίου

Φυσική ομορφιά τεραστίων διαστάσεων. Ένα φυσικό μεγαλείο. Από εκεί και πέρα, οι βελανιδιές, τα σπήλαια και οι πεταλούδες το καθιστούν ανάρπαστο για τους φυσιολάτρες.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.