Βολές Χρ.Γρηγοριάδη κατά Αλ .Χρυσάφη για τη “μείωση του νερού”

362
μείωση νερού
- Διαφήμιση -

Επιστολή προς το Δήμαρχο Σερραίων κοινοποίησε ο τέως Αντιδήμαρχος Χρήστος Γρηγοριάδης για το θέμα της μείωσης της τιμής του νερού, που αποτελεί προεκλογική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Χρήστου Γρηγοριάδη:

- Διαφήμιση -

Κύριε Δήμαρχε
Ως κάτοικος της Κοινότητας Αναγέννησης του Δήμου Σερρών αλλά και ως πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου μας, σας καταθέτω την παρακάτω ερώτηση, η οποία είναι και ερώτηση πολλών κατοίκων των χωριών του Δήμου Σερρών:
«Πότε θα υλοποιήσετε την προεκλογική σας δέσμευση για μείωση της τιμής τους νερού κατά 30%;»

Σας υπενθυμίζω ότι για το παραπάνω θέμα δηλώσατε τα εξής:
1) Στις 23 Μαΐου 2019: «Στο πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών προτεραιότητά μας είναι η μείωση της τιμής του νερού κατά 1/3 στην περιφέρεια, καθώς επίσης και η διεύρυνση των μειώσεων στα ειδικά τιμολόγια στο σύνολο του Δήμου».
2) Στις 18 Νοεμβρίου 2019: «Η μείωση της τιμής του νερού κατά 30% θα καταστεί δυνατή στις αρχές του νέου έτους».
3) Στις 23 Φεβρουαρίου 2020: «Μέσα στο πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς θα γίνει η μείωση της τιμής του νερού κατά 30% στην περιφέρεια του Δήμου Σερρών και μεσομακροπρόθεσμα στόχος της νέας δημοτικής αρχής είναι να υπάρξει μείωση της τιμής του νερού και για την πόλη των Σερρών».

Γρηγοριάδης Χρήστος
κάτοικος Κοινότητας Αναγέννησης Δήμου Σερρών
πρώην Αντιδήμαρχος

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.