“Βολές” Θ.Χαραλαμπίδου εναντίον της Αρ.Παπαφωτίου – Βίντεο

426
Χαραλαμπίδου
- Διαφήμιση -

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα η ανεξάρτητη πλέον Δημοτική Σύμβουλος Θένια Χαραλαμπίδου, προκειμένου να τοποθετηθεί αναφορικά με την απόφαση ανεξαρτητοποίησής της από την παράταξη “Δύναμη Σερραίων” αλλά και τις δηλώσεις της επικεφαλής Αριάδνης Παπαφωτίου.

Η κα Χαραλαμπίδου απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ασκώντας αυστηρή κριτική στις κινήσεις και τοποθετήσεις της κυρίας Παπαφωτίου, από την πρώτη ημέρα μετά τις εκλογές όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, οπότε και διαφάνηκαν τα πρώτα σύννεφα στην σχέση των δυο αιρετών γυναικών.

- Διαφήμιση -

Η Θένια Χαραλαμπίδου έδωσε στη δημοσιότητα μια επιστολή της κυρίας Παπαφωτίου με ημερομηνία 8 Ιουνίου, όπου η επικεφαλής ανακοινώνει την πρόθεσή της για διαγραφή της κας Χαραλαμπίδου από την παράταξη.

Επίσης η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος ξεκαθαρίζει πως η ίδια όπως και άλλα μέλη της παράταξης προέρχονται από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ γεγονός που δημιουργούσε “πρόβλημα”,  όπως δηλώνει, στην επικεφαλής.

Στο βίντεο που ακολουθεί η Θένια Χαραλαμπίδου αναφέρεται σε όλα τα γεγονότα που την οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίηση από τη Δύναμη Σερραίων.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.