Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Εμμανουήλ Παππά

203
Δημοτικό Συμβούλιο myKEPlive αντιπλημμυρικής
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Εμμανουήλ Παππά κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID—19 στο Δημαρχείο, στις 30 Ιουνίου 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00’, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

1. Αναμόρφωση του Πρ/σμοι΄) για την κάλυψη εκτάκτων και επιτακτικό)ν αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του COVID-l 9. (Εισηγητής κ. Μπάλτσιος).
2. Αναμόρφωση του Πρ/σµού για τις απρόβλεπτες ανάγκες συντήρησης και επισκευής οχημάτων και των μηχανημάτων έργου του Δήμου. (Εισηγητής κ. Στόικος).
3. Καθορισμός επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης Δ.Κ Νέου Σουλίου. (Εισηγητής κ. Στόικος).
4. Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας. (Εισηγητής κ. Δεδούσης).
5. Ανάκληση της αριθ. 12/2020 προηγούµενης απόφασης του Δ.Σ και λήψη εκ νέου για την Εκµίσθωση δημοτικών σχολικών εκτάσεων στην Κοινότητα Μεσοκώμης. (Εισηγητής κ. Βουδουρίδης).

6
. Έγκριση μεταφοράς έργων από το Πρόγραμµα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». (Εισηγητής κ. Στόικος).
7. Αναμόρφωση του Πρ/σµού για δηµιουργία & ενίσχυση Κ.Α που αφορούν μισθοδοσία- κρατήσεις αιρετών & ειδικών συνεργατών. (Εισηγητής κ. Μπάλτσιος).
8. Αναμόρφωση του Πρ/σµού, έκτακτη οικονομική ενίσχυση των Σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/μιας εκπαίδευσης του Δήμου, για την αντιμετώπιση των αναγκών που προκλήθηκαν από τον COVID-l 9. (Εισηγητής
K. Μπάλτσιος).
9. ImageΈγκριση Εισόδου… Εξόδου οχημάτων (απότμηση πεζοδρομίου) στην Κοινότητα Ν. Σκοπού. (Εισηγητής κ. Χαμάλης).

- Διαφήμιση -

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.