Συμπεράσματα της Απολογιστικής Συνέλευσης της Δύναμης Σερραίων

90
Σερραϊκη αγορά
- Διαφήμιση -

Η παρουσία και η δράση του συνδυασμού μας “Δύναμη Σερραίων- Αριάδνη Παπαφωτίου” στον πρώτο χρόνο της Δημοτικής θητείας, είναι κατά κοινή ομολογία θετική και γόνιμη.

Ο Αυτοδιοικητικός θεσμός, οι φρέσκιες ιδέες, η όρεξη για δουλειά και η επίλυση των μεγάλων και μικρών προβλημάτων του Δήμου μας, ήταν αυτά μου μας ένωσαν προεκλογικά και συνεχίζουν να αποτελούν τον φάρο της πλεύσης μας.

- Διαφήμιση -

Συνεχίζουμε κοιτώντας στο μέλλον και αξιοποιούμε την εκπροσώπησή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών για να αναδείξουμε τις δυνατότητες όσο το δυνατόν περισσότερων υποψηφίων μας.

Αποφασίσαμε την εναλλαγή τους στην θέση του εκλεγμένου Συμβούλου. Θα γίνεται με βάση την εκλογική τους κατάταξη και η θητεία τους θα είναι ετήσια, στο πλευρό της επικεφαλής μας.

Είμαστε ενεργά και έμπρακτα παρόντες και παρούσες στα πράγματα του Δήμου Σερρών και απευθυνόμαστε στους συνδημότες μας με καθαρές θέσεις και δημιουργικές προτάσεις.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.