Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ.Σερρών

127
Οικονομική Δημοτικό Συμβούλιο επιτροπή Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ.Σερρών την Τρίτη 30 Ιουνίου, στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., σε τακτική συνεδρίαση – κεκλεισμένων των θυρών, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Σύσταση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής των έργων: α) ¨Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Σερρών έτους 2018¨,
β) ¨Επέκταση δικτύου αποχέτευσης έδρας έτους 2009 της Δ.Κ. Λευκώνα¨,
γ) ¨Επέκταση δικτύου αποχέτευσης έδρας έτους 2010 της Δ.Κ. Λευκώνα¨ και
δ) ¨Κατασκευή γηπέδου αντισφαίρισης στο Δήμο Σερρών¨.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Νυχτοπάτης Γ.

- Διαφήμιση -

ΘΕΜΑ 2ο: Συγκρότηση επιτροπής καταλληλότητας σχολικών κτηρίων.
Εισηγητής: Ο εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος κ. Σιαμάγκας Δ.

ΘΕΜΑ 3ο: Συγκρότηση Οργανωτικής Επιτροπής με την επωνυμία ¨Ελλάδα 2021 – Σέρρες 2021 – 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821¨.
Εισηγήτρια: Η αντιδήμαρχος κ. Πάνου Σ.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 με χρηματοδότηση από χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Νυχτοπάτης Γ.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση τροποποίησης κανονισμού κοιμητηρίων.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Ταΐρης Γ.

ΘΕΜΑ 6ο: Λήψη απόφασης για την παραχώρηση κατά χρήση έκτασης εντός του Αθλητικού Πάρκου Ομόνοιας, στον ¨Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ¨.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Νυχτοπάτης Γ.

ΘΕΜΑ 7ο: Καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μεταλυκειακό έτος τάξη μαθητείας και στα I.E.K. του Υπουργείου Παιδείας, και Θρησκευμάτων καθώς και στις ΕΠΑ.Σ. και στα Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ.) για απασχόληση στο Δήμο Σερρών κατά το σχολικό έτος 2020-2021.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μισιρλής Σπ.

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση προταθείσας αμοιβής του διορισθέντος από την Οικονομική Επιτροπή δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Σερρών ενώπιον Πολιτικών και Διοικητικών Δικαστηρίων της χώρας σε υπόθεση των εταιριών ¨ENERGA¨ και ¨HELLAS POWER¨.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μισιρλής Σπ.

ΘΕΜΑ 9ο: Ορισμός αμοιβής σε εξωτερικό συνεργάτη Δικηγόρο ως εκπρόσωπο του Δήμου Σερρών για την ανάληψη υποχρέωσης διεκπεραίωσης της υπόθεσης του Δήμου Σερρών σχετικά με την αίτηση αναθεώρησης του Δήμου κατά της υπ αριθμ. 637/2020 απόφασης του VI Τμήματος Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μισιρλής Σπ.

ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση υποβολής αιτήματος για έκτακτη επιχορήγηση από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) έναντι δικαιούμενων επιχορηγήσεων για την οικονομική ενίσχυση της Δ.Ε.Υ.Α. Σερρών.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μισιρλής Σπ.

Διαβάστε όλα τα θέματα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.