“77 ταξίδια” από το Πρότυπο Φωτογραφικό Εργαστήρι της ΚΕΔΗΣ

169
Φωτογραφικό
- Διαφήμιση -

Ούτε 1, ούτε 2… 77 είναι τα ταξίδια που μας υπόσχονται ότι θα μας πάνε νοερά, οι φωτογραφίες του Πρότυπου Φωτογραφικού Εργαστηρίου Σερρών, υπό την επιμέλεια του φωτογράφου Μιχάλη Κωνσταντινίδη, στην μεγάλη ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ που συνδιοργανώνεται με την υποστήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Σερρών.

Τα Εγκαίνια της Έκθεσης με θέμα: «77 Ταξίδια» θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 20:00 στον πεζόδρομο Κρονίου .

- Διαφήμιση -

Με την έκθεση αυτή, που θα παραμείνει μέχρι και την ημέρα απελευθέρωσης των Σερρών 29 Ιουνίου 2020, το Πρότυπο Φωτογραφικό Εργαστήριο Σερρών, η ΚΕ.Δ.Η.Σ. και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, επιχειρούν να επικοινωνήσουν φωτογραφικά με το κοινό της πόλης των Σερρών και να το ταξιδέψουν νοητά μέσα από τα μάτια τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο τύπου της ΚΕ.ΔΗ.Σ.:
Οι άνθρωποι ζούμε με τέτοιο τρόπο ώστε οι σταθμοί να αποτελούν πάντα σημείο φυγής αλλά και επιβίβασης. Η ανάγκη να μοιραζόμαστε τις δικές μας διαδρομές και να περιγράφουμε στους άλλους την πορεία, τις δυσκολίες, αλλά και την χαρά της εξερεύνησης αποτελεί στάση και επιθυμία της ζωής μας.

Γευόμαστε εμπειρίες πρωτόγνωρες με τίτλο την «τέχνη της ψυχής μας». Γινόμαστε «καλλιτέχνες» της ίδιας της ζωής μας και «συνθέτουμε» όπως εμείς φανταζόμαστε αυτά που μας περιτριγυρίζουν.

«Το ταξίδι της ανακάλυψης δεν σημαίνει να ψάχνεις καινούργια μέρη, αλλά να έχεις καινούργια μάτια» – Μαρσέλ Προυστ.

Άλλωστε το μόνο ταξίδι, είναι αυτό μέσα μας.

Η έκθεση περιλαμβάνει 77 φωτογραφίες, από 39 μέλη της ομάδας του εργαστηρίου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.