4η Γιορτή Τέχνης- Serres Music and Art Fesrival 2020

144
Γιορτή
- Διαφήμιση -

Ο σύλλογός «ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΧΝΗΣ ΦΙΛΩΝ ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ» αποφάσισε να διοργανώσει και φέτος το καθιερωμένο τριήμερο φεστιβάλ των Σερρών προσαρμόζοντας το στις νέες συνθήκες. Δηλαδή με τους απαραιτήτους υγειονομικούς κανόνες και χωρίς παιδικό πρόγραμμα.

Έτσι η 4η Γιορτή Τέχνης – Serres Music and Art Festival 2020 θα πραγματοποιηθεί στις 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020, στον ίδιο φιλόξενο χώρο της Ε.Ρ.Τ. Σερρών (πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη).

- Διαφήμιση -

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διάφορα είδη μουσικής. Ταυτόχρονα θα λάβουν χώρα, παράλληλες δράσεις τέχνης, όπως, εκθέσεις καλλιτεχνικής δημιουργίας, χειροποίητων κοσμημάτων, φωτογραφίας, ζωγραφικής, μουσικών οργάνων κ.α.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου “”Γιορτή Τέχνης Φίλων ΕΡΤ Σερρών”, όποιος, όποια ενδιαφέρεται να βοηθήσει και να ζήσει από κοντά το εν λόγω φεστιβάλ, μπορεί να  επικοινωνήσει με τα μέλη του συλλόγου στo τηλέφωνo 6972348223 ή στο email geoellin@yahoo.gr και να δηλώσει εθελοντής ή εθελόντρια.
Στις εξής θέσεις: Διανομή προγράμματος / Φύλαξη χώρου / Υποδοχή κοινού / Πάρκινγκ
Βοήθεια καλλιτεχνών / Σερβίρισμα / Βοήθεια οργανωτικής επιτροπής.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.