ΑλλάΖω Σελίδα…από τη βιβλιοθήκη ↔ στο σπίτι

226
Βιβλιοθήκη Σερρών
- Διαφήμιση -

Συνεχίζοντας την αποστολή των εργαστηρίων της ΕΒΕ σας προωθούμε το επόμενο εργαστήριο του προγράμματος “ΑλλάΖω Σελίδα…από τη βιβλιοθήκη ↔ στο σπίτι”.

Πώς μπορεί να ταξιδέψει κανείς πίσω στον χρόνο, σε μια περασμένη εποχή; Οι ιστορίες ενός βιβλίου, οι εικόνες και η μουσική μιας ταινίας ή μια υπερσύγχρονη χρονομηχανή σίγουρα μπορούν να μας “σεργιανίσουν” σε χρόνια παλιά. Μήπως το ίδιο μπορεί να συμβεί όμως και με τα καθημερινά αντικείμενα μιας άλλης εποχής; Οι σελίδες ενός ημερολογίου, ένα γράμμα, μια φωτογραφία, ένα κέρμα, μία εφημερίδα ή ένα παιχνίδι μπορούν να ταξιδέψουν κάποιον πίσω στον χρόνο, να επαναφέρουν αναμνήσεις μια ζωής ή να τον πληροφορήσουν για μια εποχή που δεν έχει γνωρίσει. Στο ταξίδι αυτό, μοναδικό όχημα είναι μια χρονοκάψουλα…

- Διαφήμιση -

Συνεχίζοντας στη θεματική ενότητα με επίκεντρο τα ταξίδια, στο τρίτο εργαστήριο έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε σε περασμένες εποχές με χρονοκάψουλες της ιστορίας και της λογοτεχνίας, αλλά και να δημιουργήσουμε τη δική μας χρονοκάψουλα, με σκοπό να ανοιχτεί μετά από 10 χρόνια!

Στο παρόν email , επισυνάπτεται το αρχείο με τις οδηγίες του εργαστηρίου.

Προτείνουμε να κάνετε download και να μελετήσετε αρχικά τις οδηγίες του εργαστηρίου. Στην προτεινόμενη βιβλιογραφία, υπάρχουν και πάλι οι υπερσύνδεσμοι για βιβλία σε ψηφιακή μορφή.

Μπορείτε να βγάλετε φωτογραφία τη χρονοκάψουλά σας και να τη στείλετε στη βιβλιοθήκη στο serrelib@gmail.com. Οι άνθρωποι των βιβλιοθηκών, θα την αναδημοσιεύσουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης!

Αν θέλετε ακόμη περισσότερες δημιουργικές δραστηριότητες, επισκεφθείτε τη σελίδα της βιβλιοθήκης https://serrelib.gr/.

Παραμένουμε ασφαλείς! Συνεχίζουμε να διαβάζουμε!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.