Το job search της Google έφτασε στην Ελλάδα

105
job search
- Διαφήμιση -

Το job search ήρθε στην Ελλάδα για να βοηθήσει την αναζήτηση εργασίας.

Το job search θα είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο αναζήτησης εργασίας που θα παρέχεται από τη Google. Η ανακοίνωση της έλευσης του job search στην Ελλάδα έγινε στα πλαίσια του «Οικονομικού Φόρουμ Δελφών 2020″ από το Ματ Μπρίτιν, πρόεδρο της Google για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

- Διαφήμιση -

Το Job Search είναι το νέο εργαλείο της Google που θα βοηθήσει στην αναζήτηση εργασία συγκεντρώνοντας όλες τις αγγελίες εργασίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δίνοντας ακριβείς λεπτομέρειες όπως το αντικείμενο εργασίας, την τοποθεσία, τον τύπο εργασίας κλπ.

Έτσι, με ένα απλό google search για την θέση που αναζητούν (π.χ. πωλητής/πωλήτρια) θα οδηγούνται αυτομάτως στο job search που θα τους ενημερώνει για τις διαθέσιμες θέσεις, με φίλτρα όπως απόσταση από το σπίτι, συγκεκριμένο αντικείμενο εργασίας, αποδοχές, προφίλ εργοδότη και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το job search θα κυκλοφορήσει στα πλαίσια της συμβολής της Google με όνομα «Grow Greece with Google» και θα υπάρξει συνεργασία με άλλες πλατφόρμες αναζήτησης εργασίας, όπως είναι το Kariera και το Workable για την εύρεση περισσότερων θέσεων εργασίας

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.