“Όταν τα επίσημα έγγραφα μιλάνε, ας σιωπούν καλύτερα αυτοί που δεν τα διαβάζουν για τους δικούς τους λόγους”

205
Αυτοκινητοδρόμιο Παπαφωτίου
- Διαφήμιση -

Δελτίο τύπου της επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Σερραίων”, Αριάδνης Παπαφωτίου:

Κουράσατε πολύ κύριοι της Δημοτικής Αρχής. Προσπαθώντας να καλύψετε τα λάθη σας φτάνετε σε ακραία σημεία, που δυστυχώς σας εκθέτουν περεταίρω και επισύρουν και ποινικές ευθύνες.

- Διαφήμιση -

ΔΕΝ μπορείτε να κρυφτείτε. Ξαναλέω λοιπόν ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

1) Ισχυριστήκατε δημοσίως, επισήμως και επανειλημμένα ότι το Αυτοκινητοδρόμιο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να δανειοδοτηθεί από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ΕΠΕΙΔΗ είναι Α.Ε. (Ανώνυμη Εταιρία)(!!).

Σας ΔΙΕΨΕΥΣΑ με επίσημο έγγραφο του Ταμείου που απαντάει ακριβώς το ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

2) Απευθύνατε μέσω της ΚΕΔΕ, ΛΑΘΟΣ ερώτημα στο Ταμείο Παρακαταθηκών.
Ρωτήσατε εάν μπορεί ΓΕΝΙΚΑ να δανειοδοτηθεί το Αυτοκινητοδρόμιο από το Ταμείο και τον «Φιλοδημο» και ΟΧΙ εάν μπορεί μέσω της πρότασης που έκανα, δλδ: μέσω του άρθρ 44 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που εκδόθηκε στις 30/3/2020. Φυσικά πήρατε ΑΡΝΗΤΙΚΗ απάντηση.

Σας ΑΠΕΔΕΙΞΑ με επίσημο έγγραφο ότι η ΣΩΣΤΗ ερώτηση αποκομίζει και την σωστή –ΘΕΤΙΚΗ- απάντηση. «ΝΑΙ, το Αυτοκινητοδρόμιο ΕΙΝΑΙ δυνητικός ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών».

3) Το β’ μέρος της απάντησης που έλαβα από το Ταμείο Παρακαταθηκών, αφορά σε ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ μου: Για το εάν είναι δυνατόν να ενταχθεί το έργο ανακατασκευής της Πίστας στον νόμο «Αντώνης Τρίτσης» (που αποτελεί εξειδίκευση του αρθρ 44 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου).

Απάντηση επί αυτού, θα έχω από το Υπ. Εσωτερικών εντός των ημερών. Και φυσικά θα την δώσω στην δημοσιότητα.

Λυπάμαι που η Δημοτική Αρχή ενοχλήθηκε τόσο πολύ από την πρότασή μου. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ότι η λυσσαλέα της επίθεση εναντίον μου και εναντίον των όσων αποδεικνύονται με επίσημα έγγραφα εξυπηρετούν άλλους σκοπούς.

Το σημαντικό όμως και τελικά είναι ΕΝΑ. Ότι το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών Α.Ε. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ μέσω του αρθρ 44.
Αυτό επιβάλλεται να αξιοποιήσει η Δημοτική Αρχή.
Τώρα μένει να καταθέσει τεκμηριωμένη πρόταση για ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ το έργο της Πίστας του.
Ας εργαστούμε ΟΛΟΙ προς αυτή την κατεύθυνση.

Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων:

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.