Κλείνουν τα υπόλοιπα βιολογικών, ακολουθούν οι έκτακτες ενισχύσεις και μετά η προεργασία για την ενιαία του 2020

175
έκτακτες ενισχύσεις
- Διαφήμιση -

∆ιορθωτικές πληρωµές, µε µικρά ποσά και µεµονωµένες κατά κύριο λόγο περιπτώσεις δικαιούχων, που θα κλείσουν κατά προτεραιότητα ότι αποµένει από προγράµµατα (Βιολογική Γεωργία και Βιολογική Κτηνοτροφία, Νιτρικά, Κοµφούζιο, Σπάνιες φυλές κ.λπ.) και ενιαία ενίσχυση και ειδικές ενισχύσεις του περασµένου έτους, φέρνει ο Ιούνιος.

Σκοπός των αρµοδίων, να ξεµπερδεύουν µε τα «εύκολα» κυρίως γραφειοκρατικά ζητήµατα, προκειµένου οι διοικητικοί του Οργανισµού Πληρωµών να καταπιαστούν µε την πρόωρη καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης του 2020. Σηµειωτέον ότι µέχρι αυτή την εβδοµάδα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχαν οριστικοποιηθεί περί τις 250.000 νέες δηλώσεις ΟΣ∆Ε, ενώ περίπου 100.000 παραγωγοί δεν είχαν ακόµα υποβάλλει τη νέα αίτηση.

- Διαφήμιση -

Στις εκκρεµότητες και οι ειδικές ενισχύσεις, που έχουν ανακοινωθεί και ακόµα αναµένονται µε πρώτους τους αιγοπροβατοτρόφους να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τους χειρισµούς των υπευθύνων της Βάθη. Καλώς εχόντων των πραγµάτων, σειρά στις ειδικές ενισχύσεις λόγω κορωνοϊού παίρνουν οι ανθοπαραγωγοί µε 10 εκατ. ευρώ, οι οποίοι καλούνται να υποβάλουν αιτήσεις έως 20 Ιουνίου…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.