“Οι Ζούγκλες στο κέντρο της πόλης. …Σε λίγο θα έρθει και ο Ταρζάν!”

Αρ.Παπαφωτίου: Μοιρασιά στις προσλήψεις covid Διαμαρτυρία και αποχώρηση Παπαφωτίου Αριάδνη Παπαφωτίου πρόταση για σύμπραξη Αριάδνη Παπαφωτίου:
- Διαφήμιση -

Με ΕΞΩΔΙΚΑ απευθύνονται πλέον στον Δήμο Σερρών κάτοικοι των οδών Χαιρώνειας (περιοχή Προφήτη Ηλία), Νικομηδείας (περιοχή Κεντρικού Πάρκου) κ.α., μετά την συνεχιζόμενη αδιαφορία των Δημοτικών Υπηρεσιών (Αντιδημαρχία Πρασίνου & Πολιτική Προστασία) να εφαρμόσουν τον νόμο σε ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ιδιόκτητα ΟΙΚΟΠΕΔΑ που έγιναν εστίες κινδύνου και μόλυνσης.

Κάτοικοι των περιοχών αυτών (πάνω από 50 αιτήματα έχουν διατυπωθεί μέχρι τώρα στον Δήμο Σερρών ) καταγγέλΛουν εγγράφως την κατάσταση που προσομοιάζει με Ζούγκλα.

- Διαφήμιση -

Άναρχη ανάπτυξη φυτών, σκουπίδια, έντομα, τρωκτικά και φίδια γίνονται μόνιμη απειλή της καθημερινότητας και της ασφάλειάς τους. Παιδιά που παίζουν ανυποψίαστα στα οικόπεδα αυτά κινδυνεύουν, ενώ κάποιες από αυτές τις «ζούγκλες» με τα φίδια που βρίσκονται δίπλα σε Σχολικές μονάδες, αποτελούν δυνητικές απειλές για τους μαθητές που προαυλίζονται.

Οι αυτοψίες του Υγειονομικού που προσκομίζουν οι κάτοικοι και οι συνεχείς έγγραφες διαμαρτυρίες τους, δεν αποτελούν για τον Δήμο Σερρών κίνητρο και αφορμή ώστε να αναλάβει δράση και να ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ τους ΝΟΜΟΥΣ (3463/2006, 3852/2010 και τις ισχύουσες Πυροσβεστικές Διατάξεις),

ούτε όμως και να ασκήσει την υποχρέωση ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥ καθαρισμού του χώρου καθώς και την επιβολή ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ στους αδιάφορους ιδιοκτήτες.

Πρέπει να σας καλέσει ο Εισαγγελέας κ.κ. Δήμαρχε Αλεξ. ΧΡΥΣΑΦΗ, Αντιδήμαρχε Πρασίνου Γιάννη ΤΟΥΡΤΟΥΡΑ και Προιστάμενε Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργο ΣΑΜΑΡΑ για να πράξετε τα αυτονόητα?

Πρόκειται για ζήτημα προστασίας της Δημόσιας Υγείας και μάλιστα σε περίοδο αυξημένων απαιτήσεων λόγω της πανδημίας.

Τόσες χιλιάδες ευρώ πληρώνει ο Δήμος σε εργολαβίες για κοπές βλάστησης. Δικαιούται ο δημότης να του ανταποδίδονται οι δαπάνες του, κατα νόμον.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.