Ταχύτερη εξόφληση β’ δόσης με απλουστεύσεις για Νέους Αγρότες 2017

212
Σχέδια Βελτίωσης αγρότες νέο Ταμείο επικουρικής ασφάλισης serrespost.gr ΠΚΜ πληρωμή Λιβανός δόσης Αφαίρεση όρου: Νέα Γεωργία βιβλίων Νέοι Αγρότες ενστάσεων επιλαχόντες
- Διαφήμιση -

Τέσσερα φαίνεται να είναι προς το παρόν τα ανοιχτά ζητήµατα που µένουν για να οδηγηθούν στην αίτηση της δεύτερης και τελικής δόσης πληρωµής, ύψους 5.100-6.600 ευρώ:

Πρώτον, οι τροποποιήσεις των επιχειρηµατικών τους σχεδίων. Σύµφωνα µε το ρεπορτάζ, οι δικαιούχοι δεν θα χρειαστεί τελικά να τροποποιήσουν το σχέδιό τους, ακόµα κι αν δεν έπιασαν όλους τους στόχους, µε την υπουργική απόφαση που θα ορίζει τα παραπάνω να βρίσκεται ήδη προς υπογραφή. ∆ηλαδή, αν για παράδειγµα κάποιος νέος αγρότης είχε θέσει στο επενδυτικό του πλάνο ως στόχο να κάνει βιολογική παραγωγή και δεν τα κατάφερε, δεν χρειάζεται να τροποποιήσει το σχέδιο. Αρκεί προφανώς, από τη µία να διατηρήσει τη βαθµολογία που επιτυγχάνει σε επίπεδο ανώτερο εκείνου της ελάχιστης επιλέξιµης βαθµολογίας (45 µόρια) και από την άλλη, να έχει πιάσει τουλάχιστον ένα στόχο.

- Διαφήμιση -

∆εύτερον, να ικανοποιήσουν τις προϋποθέσεις σχετικά µε την αυξηµένη τυπική απόδοση όσον αφορά τη µελλοντική τους κατάσταση. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται πως αφορά αρκετούς δικαιούχους νέους αγρότες, οι οποίοι καλούνται στο ΟΣ∆Ε 2020 να προσθέσουν στρέµµατα κυρίως…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.