Σύλλογος Φίλων Βιβλιοθήκης – Αναδρομή στα 10 χρόνια Βιβλιοπαρουσιάσεων

111
Σύλλογος Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών
- Διαφήμιση -

Συνεχίζοντας την αναδρομή των 10 χρόνων πολιτιστικής δράσης του Συλλόγου Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών, αξίζει να αναφερθούμε στα βιβλία που παρουσιάστηκαν κατά καιρούς στο πλαίσιο οργανωμένων εκδηλώσεων.

Είναι “Ταξίδι στα βιβλία”, που άλλοτε διοργάνωνε μόνος ο Σύλλογος, τις περισσότερες φορές σε συνεργασία με τη Δημόσια Βιβλιοθήκη και κάποιες φορές και με άλλους συλλόγους.

- Διαφήμιση -

Ενδεικτικά κάποιες από τις βιβλιοπαρουσιάσεις:

17/12/2010
«Ο παλαιστής και ο δερβίσης», του συγγραφέα Θεόδωρου Γρηγοριάδη. Για το βιβλίο μίλησαν ο ίδιος ο συγγραφέας και ο συγγραφέας – τραγουδιστής Θωμάς Κοροβίνης. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η Μαρία Μεντίζη Θεατρολόγος – Εκπαιδευτικός.

29/11/2010
«Η προπονητική των αρχαίων Ελλήνων», του Σερραίου Δρ. Δημητρίου Κομητούδη, εισηγητής ο επίσης Σερραίος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Νεραντζής Μητρόπουλος.

27/06/2011
“ΣΕΡΡΕΣ 1900 – 1940 ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ” με την επιστημονική επιμέλεια των Αλεξάνδρα Καραδήμου – Γερόλυμπου και Λίλα Θεοδωρίδου – Σωτηρίου, στο πλαίσιο των “ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ” της πόλης των Σερρών.

15/01/2014
«Το παλίμψηστο του Αρχιμήδη» της συγγραφέα Γκρέτας Χριστοφιλοπούλου στο CAFE SOFA. Ομιλητές της βιβλιοπαρουσίασης ήταν: Ο Θωμάς Νότας, καθηγητής φιλόλογος, μέλος του Συλλόγου και υπεύθυνος διοργανωτής της Λέσχης Ανάγνωσης της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών, ο Βασίλης Βαφειάδης Εικαστικός – Υπεύθυνος Πολιτισμού Π.Ε Σερρών, γνωστός και αγαπητός σε όλους για την μεγάλη του προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα των Σερρών, και βεβαίως ομιλήτρια η συγγραφέας Γκρέτα Χριστοφιλοπούλου.

18/12/2015
«Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Οι κόρες της Ελλάδας» της συγγραφέας Φιλομήλα Λαπατά. Το βιβλίο παρουσίασε ο Θωμάς Νότας – Φιλόλογος. Η εκδήλωση έγινε στο καφε SOFA.

09/05/2019
«Γιατί πρόδωσα την πατρίδα μου», του συγγραφέα Θεόδωρου Γρηγοριάδη. Ο συγγραφέας είχε μια συζήτηση με το κοινό παρουσιάζοντας το νέο του βιβλίο.

Για να δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό και περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.