89 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους της χώρας – Πώς θα κάνετε την αίτηση

253
θέσεις
- Διαφήμιση -

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους στη χώρα, μέσα από προκηρύξεις που δημοσιεύτηκαν.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να διεκδικήσουν μια από τις θέσεις, υποβάλλοντας την αίτησή τους και αφού πρώτα διαβάσουν τις οδηγίες της αντίστοιχης προκήρυξης.

- Διαφήμιση -

Ειδικότερα:

37 θέσεις εργασίας – Δήμος Αθηναίων
Ανακοινώνεται η πρόσληψη 37 συμβασιούχων διαφόρων ειδικοτήτων έως 30/09/2020 προκειμένου να καλύψει έκτακτες ανάγκες λόγω κορωνοϊού.

Αιτήσεις από 28/05/2020 έως και 01/06/2020 και ώρα 15:00.
Δείτε την Προκήρυξη

21 θέσεις εργασίας – Δήμος Σίφνου
Ανακοινώνεται η πρόσληψη στο Δήμο Σίφνου συνολικά είκοσι ενός (21) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών.

Υποβολή αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση, στην οποία θα αναφέρεται υποχρεωτικά η ειδικότητα ή ο κωδικός ειδικότητας για την οποία ενδιαφέρεται ο υποψήφιος και να την υποβάλουν, μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@sifnos.gr), είτε (κατ’ εξαίρεση) ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σίφνου, Τ.Κ. 84003, Απολλωνία Σίφνου Ν. Κυκλάδων, υπόψιν κου Κορακή (τηλ. επικοινωνίας: 2284360311).
Δείτε την Προκήρυξη

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.