Η Β.Μητλιάγκα για το θέμα της παραχώρησης γης στον ΜΓΣ Πανσερραϊκό

350
Μητλιάγκα
- Διαφήμιση -

Με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Βαρβάρα Μητλιάγκα, τοποθετείται αναφορικά με το θέμα που απασχόλησε το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο και αφορά την παραχώρηση 45 στρεμμάτων στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας, στον ΜΓΣ Πανσερραϊκό.

Η ανάρτηση της Β.Μητλιάγκα:
“Η δημοκρατία προϋποθέτει διάλογο. Βασική προϋπόθεση για να γίνει σωστός και γόνιμος διάλογος είναι η έγκαιρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των συμμετεχόντων σ’ αυτόν και κυρίως η τοποθέτηση των θεμάτων με ορθό και σαφή τρόπο.
Αναφέρομαι στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο και στην – εν τέλει – αναβολή του θέματος της παραχώρησης 45 στρεμμάτων στον Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός στη αθλητικό πάρκο Ομόνοιας, όπως ζήτησε σύσσωμη η αντιπολίτευση. Και για να θέσουμε το θέμα στη σωστή βάση, το ερώτημα δεν είναι ποιός «αγαπάει» και «στηρίζει» το ποδόσφαιρο και τον Πανσερραϊκό, αλλά πώς θα ληφθεί μια σωστή – τυπικά και ουσιαστικά – απόφαση που αφορά το σύνολο των Σερραίων.”

- Διαφήμιση -

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.