Τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών και επαγγελματικών φορέων του Ν. Σερρών

91
ΣΥΡΙΖΑ
- Διαφήμιση -

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Σερρών διοργανώνει την Τρίτη 26 ΜΑΙΟΥ 2020 και ώρα 06:00 μ.μ. τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους τοπικών παραγωγικών και επαγγελματικών φορέων με θέμα:
«Οι επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης στην τοπική οικονομία του Ν. Σερρών. Προτάσεις για την αντιμετώπισή τους».

Στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετάσχει, ο Νίκος Παππάς, πρώην Υπουργός και Τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παρέμβαση θα κάνει ο Βουλευτής Ν. Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρης Αβραμάκης Οικονομολόγος μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Στην τηλεδιάσκεψη έχουν κληθεί για να συμμετάσχουν με εκπρόσωπό τους:
Το Επιμελητήριο Σερρών,
Το Περιφ. Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας,
Ο Πανσερραϊκός Αγροτικός Σύλλογος,
Η Ένωση Ξενοδόχων Σερρών,
Η ΟΕΒΕΣ Σερρών,
Ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών,
Η NE ΣΕΡΡΩΝ του ΤΕΕ,
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών,
Η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Βισαλτίας,
Οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων εναλλακτικού τουρισμού.

- Διαφήμιση -

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, είναι η ανάπτυξη ενός ουσιαστικού αποκεντρωμένου διαλόγου με τους εκπροσώπους, των παραγωγικών και κοινωνικών φορέων του Νομού μας, προκειμένου να αποτυπωθούν τα προβλήματα όλων των κλάδων που αναδείχτηκαν εν μέσω πανδημίας. Αναφορικά με τα παραπάνω, να διερευνηθούν οι τοπικές παραγωγικές δυνατότητες, να τεθούν οι προτεραιότητες και οι στόχοι για την οικονομική ανασυγκρότηση και τέλος να διαμορφωθεί ένα σχέδιο για το «πώς» θα μπορούσε να συμβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ στην υπέρβαση αυτών των προβλημάτων.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.