Ειδική αποζημίωση: Το χρονοδιάγραμμα για δηλώσεις – Τι ισχύει για Δώρο Πάσχα

Επίδομα 534
- Διαφήμιση -

Νέο αναλυτικό χρονοδιάγραμμα για τις υπεύθυνες δηλώσεις εργοδοτών και εργαζομένων, όπως και για τις πληρωμές της ειδικής αποζημίωσης σε ειδικές κατηγορίες εργαζομένων ανακοίνωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη» του υπουργείου Εργασίας. Αναφορικά με τις επιχειρήσεις-εργοδότες:

1. Από χθες και έως την επόμενη Κυριακή 31/5/2020 οι επιχειρήσεις-εργοδότες που δεν θα επαναλειτουργήσουν με εντολή δημόσιας αρχής κατά τον μήνα Μάιο 2020 υποβάλλουν υπεύθυνες δηλώσεις για παρατάσεις αναστολής συμβάσεων εργασίας. Δεν απαιτείται επανυποβολή υπεύθυνης δήλωσης από τους εργαζόμενους των οποίων οι συμβάσεις συνεχίζουν να τελούν σε αναστολή, εκτός κι αν επιθυμούν τροποποίηση στοιχείων του τραπεζικού τους λογαριασμού ΙΒΑΝ ή στοιχείων μίσθωσης κύριας κατοικίας τους.

- Διαφήμιση -

2. Από τις 22/5/2020 και έως την Πέμπτη 28/5/2020 οι επιχειρήσεις-εργοδότες υποβάλλουν υπεύθυνες δηλώσεις για αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων τους, που αφορούν την περίοδο Μαρτίου – Απριλίου 2020, μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.