Κ. Καραμανλής & Αλ. Χρυσάφης στο νέο κολυμβητήριο – Βίντεο

725
- Διαφήμιση -

Το υπό ανέγερση νέο κλειστό Κολυμβητήριο του Δήμου Σερρών, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Αθλητικού Πάρκου Ομόνοιας της πόλης των Σερρών, επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής, 24 Μαΐου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών της Κυβέρνησης, Κώστας Καραμανλής.

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 6.450.000 ευρώ, στη χρηματοδότηση του οποίου καθοριστική ήταν η συμβολή του κ. Καραμανλή.

- Διαφήμιση -

Οι επανειλημμένες συναντήσεις του Σερραίου Υπουργού με το Δήμαρχο Σερρών, καθώς και η άριστη συνεργασία του με τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σερρών, άνοιξαν ουσιαστικά το δρόμο για την κατασκευή του Κολυμβητηρίου.

Όπως είχε αναφέρει σχετικά και ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, που συνόδευσε το Σερραίο Υπουργό κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του και τον ενημέρωσε για το χρονοδιάγραμμα του έργου, σε λίγο καιρό θα έχουμε στις Σέρρες το πρώτο βιοκλιματικό και ενεργειακά αυτόνομο Κολυμβητήριο της Ελλάδας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.