Συνεδριάζει με 24 θέματα το ΔΣ του Δ.Σερρών

107
Συνεδριάζει
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ.Σερρών δια τηλεδιάσκεψης στις 27 Μαΐου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00΄, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων WEBEX, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Καθορισμός χώρου συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου κατά την περίοδο ισχύος των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μισιρλής Σπ.

- Διαφήμιση -

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση τροποποίησης του Ο.Ε.Υ. του Δήμου Σερρών και καθορισμός αρμοδιοτήτων της Δημοτικής Αστυνομίας.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Δινάκης Κ.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Σερρών στο Δίκτυο με την επωνυμία ¨ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛ-ΛΟΝΤΟΣ Ο.Τ.Α.¨ και διακριτικό τίτλο ¨ΠΟΛΙΣ – ΤΕΧΝΗ ΧΡΩ¨.
Εισηγήτρια: Η αντιδήμαρχος κ. Πάνου Σ.

ΘΕΜΑ 4ο: Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής για την διαπίστωση πράξεων αυθαίρετης βόσκησης λόγω παραίτησης μέλους.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Τουρτούρας Ι.

ΘΕΜΑ 5ο: Ορισμός τακτικών ελεγκτών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο έτους 2019 στην Κοινωφελή Επιχείριση ΔΗ.Κ.Ε. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Σερρών.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μισιρλής Σπ.

ΘΕΜΑ 6ο: Ορισμός τακτικών ελεγκτών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο έτους 2019 στην Κοινωφελή Επιχείριση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.).
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μισιρλής Σπ.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση της υπ’ αριθμ. 42/2020 απόφασης του Δ.Σ. του ΟΠΑΚΠΑ με θέμα: ¨Έγκριση εγγραφών βρεφών – νηπίων, σχολικής περιόδου 2020-2021¨.
Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Δεσποτίδης Ι.

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση της υπ’ αριθμ. 53/2020 απόφασης του Δ.Σ. του ΟΠΑΚΠΑ με θέμα: ¨Αίτημα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός περί παραχώρησης για χρήση έκτασης στην περιοχή του Αθλητικού Πάρκου Ομόνοιας, ενημέρωση Δ.Σ. και λήψη απόφασης (εντός του εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου), για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων¨.
Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Δεσποτίδης Ι.

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων Α΄ τριμήνου 2020 για τον έλεγχο υλοποίησης – εκτέλεσης του προϋπολογισμού έτους 2020.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ Μισιρλής Σπ.

ΘΕΜΑ 10ο: Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 100.000,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών – ¨Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ¨ του Άξονα Προτεραιότητας ¨Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων¨, για την υλοποίηση της πράξης «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Σερρών».
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Νυχτοπάτης Γ.

Για να δείτε όλα τα θέματα που θα συζητηθούν πατήστε ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.