Διαγωνισμός για τον καθαρισμό δημοτικών κτιρίων και χώρων

Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέας Ζίχνης serrespost Συνεδριάζει σήμερα (28/1/22) το Δημοτικό serrespost Πρόσληψη επτά ατόμων στον Δ.Νέας Ζίχνης serrespost Δήμος Νέας Ζίχνης - Συνεδριάζει serrespost.gr Νέας Ζίχνης Παραίτηση Δήμος Νέας Ζίχνης Δημοτικό Συμβούλιο πρόσληψη Δήμος Νέας Ζίχνης διαγωνισµός Συνεδριάζει το Δημοτικό Δημοτικό Συμβούλιο Ασφάλιση οχημάτων προκήρυξη πρόσληψη υπαλλήλων πρόσληψη Διαγωνισµός Δ.Νέας Ζίχνης Ζίχνη συμβούλιο πρόσληψη
- Διαφήμιση -

Ο Δ. Νέας Ζίχνης προκηρύσσει ανοικτό δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει της τιμής, για την επιλογή αναδόχου για τις εργασίες : «Καθαρισμός δημοτικών κτιρίων, δημοτικών οδών, πλατειών, κοινόχρηστων χώρων, δημοτικών νεκροταφείων & άλλων εγκαταστάσεων σε όλη τη Διοικητική Περιφέρεια του Δήμου Νέας Ζίχνης».

Ο Προϋπολογισμός των εργασιών ανέρχεται σε 158.870,97 € πλέον του Φ.Π.Α ή συνολικά 197.000,00 € με Φ.Π.Α, για χρονικό διάστημα 12 μηνών , από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

- Διαφήμιση -

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.-), μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος με καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών την Δευτέρα , 08-06- 2020 και ώρα 15.00 μ..μ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί και ενώσεις, κοινοπραξίες, που υποβάλλουν κοινή προσφορά, που ασκούν το ιδιαίτερο επάγγελμα «εργασίες καθαρισμού» και διαθέτουν την τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό και τη σχετική εμπειρία για την εκτέλεση της εργασίας.

Η εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό ορίζεται σε 3.177,00 €
Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους διαγωνιζόμενους για οκτώ (8) μήνες από την επόμενη της ημέρας του διαγωνισμού.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.