Άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων προκαταβολών 50% σε Σχέδια Βελτίωσης

118
Σχέδια Βελτίωσης αποσβέσεις
- Διαφήμιση -

Αιτήματα προκαταβολής ύψους 50% είναι πλέον σε θέση να δέχεται το πληροφοριακό σύστημα από τους δικαιούχους των Σχεδίων Βελτίωσης, ενώ δίνεται και η δυνατότητα στον δικαιούχο να συνάψει σχετική σύμβαση με τραπεζικό ίδρυμα για τη χορήγηση δανείου κάλυψης ίδιας συμμετοχής, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταβάλει τον τραπεζικό του λογαριασμό μέχρι να κατατεθεί σε αυτόν δημόσια οικονομική ενίσχυση τουλάχιστον ίση με το ποσό δανείου που έχει λάβει.

Υπενθυμίζεται, ότι αυτή την περίοδο εξετάζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η καταβολή υψηλότερου ποσοστού προκαταβολών με μειωμένες εγγυήσεις στα επενδυτικά μέτρα του ΠΑΑ, σύμφωνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, κάτι που θα έχει άμεση εφαρμογή και στα Σχέδια Βελτίωσης.

- Διαφήμιση -

Η υποβολή των αιτημάτων προκαταβολής πραγματοποιείται μέσω της σχετικής εφαρμογής του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) που έχει αναπτυχθεί και είναι ήδη διαθέσιμη, σύμφωνα με δελτίο τύπου…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.