Αγροδιατροφικός Επιταχυντής “Αγροανέλιξη”

102
αγροδιατροφικός
- Διαφήμιση -

Τι είναι ο αγροδιατροφικός επιταχυντής;
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα υποστήριξης των επιχειρηματικών ιδεών και της καινοτομίας στον αγροτικό τομέα. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» παρέχεται η δυνατότητα σε 12 επιχειρηματικές ιδέες προϊόντων/υπηρεσιών στους τομείς αγροδιατροφής/αγροτουρισμού/αγροτεχνολογίας να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν.

Από τις 12 επιχειρηματικές ιδέες, στο τέλος του προγράμματος οι 4 θα λάβουν χρηματοδότηση έως 13.000€ για την υλοποίηση του σχεδιασμού τους. Στόχος είναι η ανάδειξη και η υλοποίηση καινοτόμων ιδεών που θα οδηγήσουν σε περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού αγροδιατροφικού/αγροτουριστικού/αγροτεχνολογικού τομέα, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος.

- Διαφήμιση -

Ποιους αφορά το πρόγραμμα του αγροδιατροφικού επιταχυντή;
Το πρόγραμμα αφορά ιδιώτες ή επιχειρήσεις που σχετίζονται με την πρωτογενή παραγωγή αγροτικών προϊόντων, τους τομείς της διατροφής, αλλά και του εναλλακτικού τουρισμού-αγροτουρισμού και της τεχνολογίας-αγροτεχνολογίας…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.