Συγχαρητήρια Αρ.Παπαφωτίου προς το προσωπικό της ΚΕΔΗΣ

238
απόφαση Αποκεντρωμένης προσωπικό Δύναμη Σερραίων
- Διαφήμιση -

Αριάδνη Παπαφωτίου προς το προσωπικό της ΚΕΔΗΣ: “Σας συγχαίρω για την εξαιρετική σας δουλειά στην περίοδο της καραντίνας. Μείνατε με αυταπάρνηση κοντά στους συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη”.

Η επικεφαλής της Δύναμης Σερραίων έστειλε το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα προς τους εργαζόμενους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών:

- Διαφήμιση -

“Θέλω να σας ΣΥΓΧΑΡΩ για την δουλειά που κάνατε στην ΚΕΔΗΣ όλο αυτό το δύσκολο και απαιτητικό χρονικό διάστημα της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων.

Ήσασταν υποδειγματικοί εργαζόμενοι και κοινωνικοί αρωγοί και αναδείξατε με την στάση και την εργασία σας τον σκοπό και την ανάγκη ύπαρξης της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης.

Γνωρίζω ότι εργαστήκατε με αφοσίωση στα καθήκοντά σας, ακόμη και οτι υπερβάλατε εαυτούς, αψηφώντας τον φόβο και τις λογικές αναστολές κάθε ανθρώπου μπροστά στην έκτακτη υγειονομική απειλή που ενέσκυψε στην ανθρωπότητα. Αυτό, υπερτονίζει την αξία σας.
Να είστε γερές/-οί.

Παρακαλώ μεταβιβάστε σε όλο το προσωπικό αυτές τις ευχές μου.
Χριστός Ανέστη

Αριάδνη Παπαφωτίου
Μέλος ΔΣ ΚΕΔΗΣ
Επικεφ ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.