Με χαμηλό επιτόκιο χρηματοδοτήσεις για άρδευση σε νέους αγρότες

131
επιτόκιο
- Διαφήμιση -

Το δανειακό πρόγραμμα «Γεωργία & Βιο-οικονομία» με πρόσθετο επιτοκιακό όφελος για αγρότες κάτω των 41 ετών θα καλύψει τις επενδυτικές ανάγκες του Μέτρου 4.2.1.

Tην επερχόµενη προκήρυξη για την επιδότηση των αρδευτικών συστηµάτων (Μέτρο 4.1.2), έρχεται να υποστηρίξει το εξειδικευµένο χρηµατοδοτικό προϊόν «Γεωργία & Βιοοικονοµία» µε πρόσθετο επιτοκιακό όφελος σε νέους αγρότες κάτω των 41 ετών. Σε συνδυασµό µάλιστα µε την αυξηµένη επιδότηση έως 80% των δαπανών για αρδευτικά συγκροτήµατα νέων αγροτών που προσφέρει το Μέτρο 4.1.2, η στήριξη ειδικά για αυτή την κατηγορία παραγωγών θα είναι σηµαντική.

- Διαφήμιση -

Το «πάντρεµα» των παραπάνω προγραµµάτων ουσιαστικά γίνεται δυνατό από την ιδιαίτερη στόχευση που έχει το δανειακό εργαλείο «Γεωργία & Βιοοικονοµία» καθώς δεν θα είναι οριζόντιο, αλλά θα εξειδικεύεται σε επενδύσεις που θεωρούνται περιβαλλοντικά βιώσιµες. Έτσι κουµπώνει άµεσα µε τους στόχους της επιδότησης αρδευτικών συστηµάτων που είναι η εξοικονόµιση ύδατος και θα µπορέσει να …

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.