Το θρυλικό Cats του 1998 έρχεται online

Cats
- Διαφήμιση -

Από τα διασημότερα μιούζικαλ όλων των εποχών, το αριστούργημα του Andrew Lloyd Webber “Cats”παρουσιάζεται στο YouTube στην ιστορική εκδοχή του με την Elaine Paige στον ρόλο της Grizabella.

Στο πλαίσιο της σειράς ηχογραφημένων παραγωγών του Andrew Lloyd Webber στο YouTube, το The Shows Must Go On!, στο οποίο έχουν συμπεριληφθεί έργα όπως το Jesus Christ Superstar και το The Phantom of the Opera, παρουσιάζεται σήμερα δωρεών και online το Cats – η πρώτη κινηματογραφική εκδοχή του θρυλικού μιούζικαλ που έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες το 1998. Την παραγωγή του είχε αναλάβει ο Webber και τη σκηνοθεσία του ο David Mallet, ενώ τον ρόλο της Grizabella η Elaine Paige.

- Διαφήμιση -

Το Cats θα είναι διαθέσιμο στο YouTube σήμερα, Παρασκευή 15 Μαΐου (21.00) για 24 ώρες στο Ηνωμένο Βασίλειο και 48 ώρες παγκοσμίως.

Η υπόθεση του μιούζικαλ είναι βασισμένη στην ποιητική συλλογή του T.S. Eliot, Old Possum’s Book of Practical Cats, και αφορά τις Jellicle Cats και τη νύχτα του καθιερωμένου ετήσιου χορού τους, όπου ο αρχηγός τους ανακοινώνει το όνομα της γάτας που θα ξαναγεννηθεί και θα ζήσει μια νέα ζωή στο Heavyside Layer.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.