Χωρίς υπεύθυνη δήλωση εργαζομένων θα δίνονται τα νέα ποσά επιδότησης! Πληρωμές τον Ιούνιο!

315
δήλωσης
- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με τη με Αριθμ. οικ.17788/346/10.5.2020 Κ.Υ.Α., αλλάζει ο τρόπος της δήλωσης της αναστολής εργασίας όσων αφορά τους εργαζόμενους ενώ διευκρινίζεται και το πότε θα χορηγηθούν τα επιδόματα στους εργαζομένους. Συγκεκριμένα:

Για την περίπτωση των εργαζομένων δεν απαιτείται επανυποβολή υπεύθυνης δήλωσης από τους εργαζόμενους, εκτός κι αν επιθυμούν τροποποίηση στοιχείων του τραπεζικού τους λογαριασμού (ΙΒΑΝ) ή στοιχείων της μίσθωσης κύριας κατοικίας τους. Σε κάθε περίπτωση οι επιχειρήσεις – εργοδότες υποχρεούνται να γνωστοποιήσουν την ανωτέρω υπεύθυνη δήλωση τους, εγγράφως ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στους εργαζόμενους τους, δηλώνοντάς τους και τον αριθμό πρωτοκόλλου καταχώρισης της πράξης τους στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ».

- Διαφήμιση -

Οι εργαζόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τροποποιήσεις Υπευθύνων Δηλώσεων τους από 19.5.2020 έως και 1.6.2020 αν ανήκουν σε κλειστές επιχειρήσεις ή από 1.6.2020 έως και 7.6.2020 αν ανήκουν σε πληττόμενες ή επιχειρήσεις που…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.