Σέρρες – Η εικόνα στις κοντινές παραλίες (Βίντεο)

εικόνα
- Διαφήμιση -

Διαφορετική και πρωτόγνωρη η κατάσταση που ζούμε…. διαφορετική και η εικόνα στους κοντινούς και δημοφιλείς για τους Σερραίους καλοκαιρινούς προορισμούς.

Η κάμερα του serrespost.gr βρέθηκε στην παραλία Κάριανης και Οφρυνίου.

- Διαφήμιση -

Τέτοια εποχή κάθε χρόνο τα καταστήματα εστίασης και ειδικά τα Beach bar είναι σχεδόν έτοιμα και με την πρώτη υψηλή θερμοκρασία, υποδέχονται λουόμενους.
Φέτος όπως φαίνεται και με την κυβέρνηση να δίνει το πράσινο φως επαναλειτουργίας των καταστημάτων εστίασης από την 1η Ιουνίου, η εικόνα είναι λίγο διαφορετική.

Οι περισσότεροι επαγγελματίες δεν έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία και τις καθιερωμένες ετήσιες εργασίες πριν το ξεκίνημα της θερινής περιόδου, καθώς το τοπίο όπως μας είπαν είναι λίγο θολό. Για παράδειγμα, δεν έχουν δοθεί απαραίτητες διευκρινήσεις για τις αποστάσεις ανάμεσα στις ξαπλώστρες, για τα παιδιά ή τους λουόμενους που θα περιφέρονται και αν θα πρέπει να επιτηρούνται και από ποιον…. και πολλά ακόμη.

Όλα αυτά δημιουργούν αβεβαιότητα και αγωνία στους ιδιοκτήτες των οργανωμένων πλαζ.
Από την άλλη πλευρά κάποιοι επαγγελματίες ξεκίνησαν πυρετωδώς την προετοιμασία καθώς η 1η Ιουνίου είναι κοντά και οι εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες…

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.