Διανομή γευμάτων στην ΠΕ Σερρών με πρωτοβουλία της ΠΚΜ

142
Διανομή γευμάτων
- Διαφήμιση -

Ξεκίνησε σήμερα 27-04-2020 από την Π.Ε. Σερρών, σε συνεργασία με όλους τους Δήμους, η διανομή γευμάτων σε 2.553 ωφελούμενους συμπολίτες μας του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Η δράση αυτή υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων και περιλαμβάνει την διανομή δύο (2) έτοιμων γευμάτων και για 14 ημέρες, ενώ ήδη έχουν διανεμηθεί ποσότητες ξηράς τροφής.

Συγκεκριμένα αφορά σε: 664 δικαιούχους στον Δήμο Σερρών, 407 στον Δήμο Νέας Ζίχνης, 398 στον Δήμο Βισαλτίας, 292 στον Δήμο Αμφίπολης, 285 στον Δήμο Εμ. Παππά, 282 στον Δήμο Σιντικής και 225 στον Δήμο Ηράκλειας. Η κατ’ οίκον διανομή των γευμάτων θα γίνεται από τους οικείους Δήμους, λαμβανομένων όλων των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.

- Διαφήμιση -

Η χρηματοδότηση του προγράμματος γίνεται από πόρους της Π.Κ.Μ., ειδικά προβλεπόμενους στο πλαίσιο προστασίας ευπαθών ομάδων από την πανδημία του COVID – 19.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.