Αστέριος Δουβίτσας: “Μια κρίση γεννά ευκαιρίες… ευκαιρίες όμως για όλους”

300
Αστέριος Δουβίτσας
- Διαφήμιση -

Την δική του άποψη αναφορικά με τα όσα πρωτόγνωρα βιώνουμε ως πολίτες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, παραθέτει ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δ.Βισαλτίας, Αστέριος Δουβίτσας.

Διακρίνουμε όλες αυτές τις ημέρες αντιπαραθέσεις κυβέρνησης αντιπολίτευσης για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος σε κατηγορίες επαγγελματιών που πλήττονται λόγω κορωνοϊου. Ζούμε τραγελαφικές καταστάσεις, δεν πρόκειται ακόμα και σε μία εικονική πολεμική 3ου παγκοσμίου πολέμου οικονομικού χαρακτήρα να μην μπορούμε να βρούμε μια σωστή ολοκληρωμένη φόρμουλα ώστε να θωρακίσουμε το κράτος, τις δομές, την οικονομία.

- Διαφήμιση -

Τα δύσκολα έρχονται και θα είναι καταστροφικά. Επιτέλους σταματήστε ” τους δικούς μας, οι δικοί μας” να διαχωρίζεται τους πολίτες και βρείτε έναν μέσο όρο βοηθείας ώστε να σταματήσουν τα πάρτι από κυβέρνηση μέχρι και τους δήμους.

Σταματήστε τα πάρτι και τους διαχωρισμούς, μας οδηγείτε σε εμφύλιο, σε απόλυτη καταστροφή. Επιτέλους πάρτε ένα μέτρο ολοκληρωμένο για όλους, είτε συνταξιούχους, είτε επαγγελματίες, είτε δημόσιους υπαλλήλους, είτε ανέργους. Όλοι είναι Έλληνες αυτού του κράτους και φορολογούμενοι.

Ζητώ από τους συνδημότες μου και συμπατριώτες μου να ξυπνήσουν, διότι όλοι μαζί ενωμένοι θα χτίσουμε πάλι την οικονομία και θα κερδίσουμε την ένταξή μας στην ομαλή ζωή που μας αξίζει. Τέλος σ΄αυτή την κυβέρνηση με τα παπαγαλάκια της και τις δήθεν ευαισθησίες για τους πολίτες. Σοβαρευτείτε.

Το μήνυμα έχει να κάνει σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης από την κεντρική εξουσία μέχρι και τους δήμους. ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ! ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ! Ξυπνήστε ΔΕΝ είμαστε ΔΟΥΛΟΙ. Τα ψίχουλα είναι για τους χαζούς. Θέλουν να πιστεύουν πως μπορούν να μας ξεγελούν με ένα κομμάτι σοκολάτας;
Μια κρίση γεννά ευκαιρίες! Ευκαιρίες όμως για όλους!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.