Λογοτεχνικές Αναλύσεις “Οι κουφοί” – Ο Δ.Σερρών φέρνει την Άνοιξη (βίντεο)

Λογοτεχνία
- Διαφήμιση -

Στις ιδιαίτερες μέρες που ζούμε, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες που πραγματικά ανέτρεψαν την καθημερινότητα μας είναι πολύ σημαντικό να ξεπεράσουμε την αμηχανία των πρώτων ημερών, να εφεύρουμε ξανά τον εαυτό μας και να προσαρμοστούμε.

Οι σκέψεις και οι συντονισμένες προσπάθειες του ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, είναι προς τους πολίτες που με τόση σύνεση και υπευθυνότητα, μένουν στο σπίτι για την προστασία της δικής τους και της δημόσιας υγείας. Ο Δήμος Σερρών μαζί με όλους τους φορείς του και τα νομικά πρόσωπα παραμένει ενεργός, προσαρμόζοντας τις δράσεις και την καθημερινότητα του στις παρούσες έκτακτες συνθήκες.

- Διαφήμιση -

Στα πλαίσια αυτά υπακούοντας στα έκτακτα μέτρα του Υπουργείου Υγείας προς αποτροπή της εξάπλωσης του COVID19 δημιουργεί ένα καινούριο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα για όσον καιρό αυτά διαρκέσουν με τον γενικό τίτλο «Ο Δήμος Σερρών σας φέρνει την άνοιξη ».

Παρακολουθήστε την εκπομπή με τίτλο: Λογοτεχνικές Αναλύσεις “Οι κουφοί”
Με την εκπαιδευτικό Ισιδώρα Μάλαμα

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.