Ένωση Εστιατόρων Ν.Σερρών: Αίτημα παράτασης αποπληρωμής οφειλών

212
εστιάτορες Ένωση Εστιατόρων
- Διαφήμιση -

Η Ένωση Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Σερρών με επιστολή της προς τους Σεραίους Υπουργούς και βουλευτές ζητά την παράταση αποπληρωμής οφειλών στους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος.

Το πλήρες κείμενο:

- Διαφήμιση -

Αξιότιμοι Υπουργοί και Βουλευτές,
Αυτές τις μέρες παρατηρείται το φαινόμενο διακοπής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε καταστήματα που σημειώνουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού και προς τις ιδιωτικές εταιρίες παροχής ρεύματος.
Μάλιστα οι ιδιώτες πάροχοι προχωρούν σε ενημέρωση οφειλών με μηνύματα sms τρομοκρατώντας τους επαγγελματίες. Στα μηνύματα τους ενημερώνουν ότι έχει εκδοθεί εντολή διακοπής ρεύματος, προκαλώντας φόβο για τα επακόλουθα.
Τέτοιες τακτικές σε περιόδους που δοκιμάζεται όλη η ανθρωπότητα είναι θλιβερές και καταδικαστέες και σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπείται το κοινωνικό προφίλ μίας εταιρείας.

Γνωρίζουμε ότι οι εταιρείες ακολουθούν την τιμολογιακή τους πολιτική που ίσχυε και πριν την πανδημία, επίσης γνωρίζουμε ότι μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας των εταιρειών οι επαγγελματίες μπορούν να αποπληρώσουν τις οφειλές τους.
Αυτό, όμως, που γνωρίζουμε πολύ περισσότερο είναι, ότι οι οικονομικές υποχρεώσεις των επαγγελματιών, τον τελευταίο μήνα με τα καταστήματά τους κλειστά, έχουν γιγαντωθεί και αποτελούν ,πλέον, «θηλιά» στον λαιμό τους.

Όλοι ζούμε με την αγωνία για το αύριο.
Όλοι ζούμε με την αγωνία για το πως θα σταθούμε και πάλι επαγγελματικά στα πόδια μας.

Λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνει ο κλάδος, αιτούμαστε μέσω της σημερινής επιστολής, να δοθεί παράταση στην αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, προκειμένου να στηριχθούν οι επαγγελματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος μέχρι να επανέλθουν στην επαγγελματική τους κανονικότητα.
Παρακαλούμε, όπως να μας ενημερώσετε για τις ενέργειές σας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.