Απαγόρευση της κυβέρνησης για μετάδοση του Αγίου Φωτός από τους δήμους

Άγιο Φως
- Διαφήμιση -

Ειδική αναφορά για την πρωτοβουλία κάποιων Δήμων να μεταδώσουν το Άγιο Φως στα σπίτια των πολιτών, έκανε στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς.

Η δήλωση του κ.Χαρδαλιά:

- Διαφήμιση -

“Αν και αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ευαισθησία και τη διάθεση για προσφορά από την οποία πηγάζει η κίνηση αυτή, δεν μπορούμε να την επιτρέψουμε. Η πρωτοβουλία αυτή όσο και αν αντιπροσωπεύει μία βαθύτερη εσωτερική ανάγκη όλων μας, κινδυνεύει να δώσει λάθος μήνυμα και παράδειγμα.
Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος καθώς αν και άλλοι δήμοι προχωρήσουν σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες, εκατοντάδες, ακόμη και χιλιάδες πολίτες εργαζόμενοι και εθελοντές των δήμων να μετακινούνται στους δρόμους προκειμένου να φέρουν το Άγιο Φως σε κάθε δημότη.
Ακυρώνεται το κοινό μας στοίχημα για παραμονή κατ΄οίκον.

Για το λόγο αυτό επικοινώνησα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και τον ενημέρωσα ότι όλοι οι Δήμοι θα πρέπει να απέχουν από δράσεις τις οποίες δεν θα επιτρέψουμε.
Το μήνυμα της Ανάστασης είναι πιο Επίκαιρο από ποτέ. Στη συγκεκριμένη συγκυρία την οποία βιώνουμε όλοι πρέπει να μείνουμε πιστοί στην προσπάθειά μας και να μείνουμε στα σπίτια μας.”

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.