Ο Σ.Κοτσαμπάς για τα προβλήματα των Εστιατόρων – Βίντεο

Εστιάτορες
- Διαφήμιση -

Για τα μεγάλα προβλήματα που προέκυψαν στον κλάδο της Εστίασης μίλησε στο serrespost.gr ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Σερρών Σωτήρης Κοτσαμπάς.

“Η απόφαση των αρμόδιων υπουργείων, να μην δικαιούνται την οικονομική στήριξη των 800 ευρώ οι επαγγελματίες με προσωπικό άνω των 5 ατόμων, θίγει το 95% του κλάδου μας. 

- Διαφήμιση -

Τα καταστήματά μας έκλεισαν πρώτα με κρατική εντολή και οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεών μας σε ΙΚΑ, Εφορία, ενοίκια, δημοτικά τέλη, ΔΕΗ, τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς .

Τα ποσά που καλούμαστε να πληρώσουμε είναι τεράστια παρόλες τις εκπτώσεις που εξαγγέλθηκαν. Οι οικονομικές υποχρεώσεις μας συνεχίζουν και μάλιστα χωρίς να υπάρχουν έσοδα.”

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ.Κοτσαμπάς, ενώ αναφέρθηκε στο σύνολο των αιτημάτων του κλάδου, αλλά και στην επόμενη μέρα των καταστημάτων εστίασης μετά την λήξη των περιοριστικών μέτρων.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.