Ακύρωση Ορεινού Ποδηλατικού Αγώνα “Ιστίμπεη”

161
Ιστίμπεη
- Διαφήμιση -

Λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού ακυρώθηκε ο Ορεινός Ποδηλατικός Αγώνας «ΙΣΤΙΜΠΕΗ» που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 4-5 Απριλίου 2020.

Μπορεί οι συνθήκες να μην μας επέτρεψαν να τιμήσουμε όπως πρέπει τους ήρωες της Μάχης των Οχυρών, ωστόσο δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα για ανάδειξη των Οχυρών της Γραμμής Μεταξά και για να γίνει επισκέψιμο σε καθημερινή βάση το Οχυρό Ιστίμπεη.

- Διαφήμιση -

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ακυρωθείς ποδηλατικός αγώνας τέθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όχι όμως και του Δήμου Σιντικής οι υπηρεσίες του οποίου επέδειξαν προκλητική αδιαφορία στα δύο αιτήματα που στείλαμε εγγράφως (Νοέμβριος 2019 κ Φεβρουάριος 2020).

Πρώτα ο Θεός τον Απρίλιο του 2021 θα τιμήσουμε δέοντος τα 80 χρόνια από την Μάχη των Οχυρών. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.