Εθελοντική αιμοδοσία από το Δήμο Σερρών

152
Αιμοδοσία
- Διαφήμιση -

Ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 στο Φουαγιέ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών και ώρες 9:00 – 13:00.

Στην αιμοδοσία συμμετέχει ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Σερρών (Σ.Ε.Α.Ν. Σερρών) και η Εθελοντική Ασπίδα Δήμου Σερρών.

- Διαφήμιση -

Καλούνται όλοι να βοηθήσουν σε αυτή τη δράση είτε προσφέροντας λίγο από το αίμα τους είτε φέρνοντας φίλους και γνωστούς που μπορούν να κάνουν το ίδιο.

Οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να δηλώνουν τηλεφωνικά τη συμμετοχή τους στο Τμήμα Δημόσιας Υγείας καθημερινά για αποφυγή συγχρωτισμού (τηλ. Επικοινωνίας 2321350571).

Όπως δήλωσε η Αρμόδια Αντιδήμαρχος, Κα Σωτηρία Πάνου- Αναστασιάδου: «Ευελπιστούμε να έλθετε όλοι αρωγοί στην προσπάθεια αυτή. Για να υπάρχει πάντοτε διαθέσιμο αίμα πρέπει το 15% του πληθυσμού της χώρας να προσφέρει τουλάχιστον μια φορά το χρόνο αίμα. Η προσφορά αίματος μόνο σε έκτακτη ώρα, για να σώσουμε τον συγγενή ή τον φίλο μας, δεν λύνει το πρόβλημα. Πρέπει όλοι να γίνουμε συστηματικοί εθελοντές αιμοδότες, ώστε να υπάρχει καθημερινή εισροή αίματος στις αιμοδοσίες της χώρας».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.