Δωρεάν 2.500 βιβλία από την Εθνική Βιβλιοθήκη

- Διαφήμιση -

Συνεχίζουμε να μένουμε σπίτι και να διαβάζουμε.

#Μένουμεσπίτι #Διαβάζουμεαπότοσπίτι. Με αυτό το σύνθημα, η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος μας καλεί να αξιοποιήσουμε ποιοτικά και ψυχαγωγικά τον χρόνο που πέρνάμε στο σπίτι και να περιηγηθούμε στη μεγάλη, διαδικτυακή συλλογή της, στα 2.500 βιβλία που διαθέτει στο ηλεκτρονικό αναγνωστήριό της.

- Διαφήμιση -

Μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο που επιθυμείτε εδώ.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης περισσότερων χρηστών της Υπηρεσίας του Ηλεκτρονικού Αναγνωστηρίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος μειώθηκε από την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, η ταυτόχρονη χρήση ηλεκτρονικών τίτλων για κάθε χρήστη από τρεις σε έναν, η δυνατότητα κράτησης ηλεκτρονικών τίτλων από δύο σε έναν, καθώς και ο χρόνος δανεισμού και ανανέωσης δανεισμού από 20 ημέρες σε 15.

Το Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο είναι μία υπηρεσία της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και η δημιουργία και η λειτουργία της -από το 2017- εντάσσεται στο πλαίσιο του «Σχεδίου Υλοποίησης Μετεγκατάστασης της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.