Άλλο η Ηλεκτρονική Πύλη του ΟΣΔΕ που άνοιξε, άλλο η προσέλευση στα ΚΥΔ που πρέπει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ

121
Βορίδης
- Διαφήμιση -

Στην αποκατάσταση της λειτουργίας της ηλεκτρονικής βάσης του ΟΣΔΕ προχώρησε από τις 7 το απόγευμα της Τρίτης η διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, μετά από έντονο παρασκήνιο το οποίο «βγήκαν μαχαίρια» από τους έχοντες συμφέροντα στη συγκεκριμένη υπόθεση, προβάλλοντας προσχηματικά θέματα δημόσιας υγείας.

Εύσημα για τη σθεναρή τους στάση θα πρέπει αυτή τη φορά να αποδοθούν στον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Γρηγόρη Βάρρα και στον αντιπρόεδρο του Οργανισμού, Πέτρο Τζαβέλλα.

- Διαφήμιση -

Αυτό που θα πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού με κάθε τρόπο από δω και μπρος, είναι η προσέλευση αγροτών στα Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων. Η υπόθεση του κορωνοϊού δεν επιτρέπει λάθη και μ’ αυτή την έννοια, θα πρέπει να αναζητηθούν εναλλακτικές λύσεις που δεν θα ξαναφέρουν κόσμο στα ΚΥΔ, ήτοι:

–  η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων θα πρέπει να γίνεται τηλεφωνικά (μεταξύ αγρότη και υπαλλήλου στα ΚΥΔ)

–  η αποστολή των σχετικών εγγράφων θα πρέπει να αποστέλλεται είτε ηλεκτρονικά (email) είτε με το ταχυδρομείο  (Courier)

Η εμπειρία των τελευταίων ημερών (πριν το κλείσιμο), όπως τονίζουν στην Agrenda στελέχη των ΚΥΔ,  έδειξε καθαρά ότι…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.