Κ.Καρπουχτσής: “Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της ΚΕΔΗΣ”

198
ΣΕΡΡΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
- Διαφήμιση -

Με ανάρτησή του στην σελίδα του στο Facebook ο Οικονομολόγος Κώστας Καρπουχτσής ο οποίος διετέλεσε και Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ αναφέρει:

Αυτές τις δύσκολες στιγμές, ομάδες εργαζομένων καταθέτουν την ψυχή τους υπηρετώντας το κοινό καλό όλων μας.
Από την εμπειρία μου ως πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών), είδα τη δυνατότητα της να παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών κοινωνικής,και όχι μόνο, μέριμνας.

- Διαφήμιση -

Ευχαριστούμε όλο το προσωπικό και τη σημερινή διοίκηση της επιχείρησης, που συνεχίζει με αυταπάρνηση και σε δύσκολες συνθήκες την παροχή αναγκαίων υπηρεσιών, όπως το Βοήθεια στο Σπίτι, αλλά και αναλαμβάνει διαρκώς νέες πρωτοβουλίες στήριξης του κοινωνικού συνόλου, όπως δωρεάν τηλεκατάρτιση, δωρεάν τηλεφωνική ψυχολογική υποστήριξη κ.ά.

Εμείς #menoumespiti και ευχαριστούμε τους ανθρώπους της ΚΕΔΗΣ, αλλά και όλους τους εργαζομένους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε συμπολίτες μας που τις έχουν ανάγκη σήμερα, περισσότερο και από άλλες στιγμές.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.