“Το σύνολο των επιστημονικών κλάδων εκτός από κοροϊδία σήμερα, νιώσαμε ΚΑΙ ανειδίκευτοι στο άκουσμα των μέτρων στήριξής μας”

397
Κορωνοϊός
- Διαφήμιση -

Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook ο Οικονομολόγος Κώστας Καρπουχτσής, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετείται αναφορικά με την επιδότηση επιστημονικών κλάδων με το ποσό των 800 ευρώ, το οποίο λαμβάνουν οι κλάδοι εκείνοι που διέκοψαν τη δραστηριότητά τους με αποφάσεις της κυβέρνησης, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού:

Οικονομολόγοι, δικηγόροι, μηχανικοί, εκπαιδευτικοί,ερευνητές κ.ά, πέσαμε από τα σύννεφα στη σημερινή ανακοίνωση της κυβέρνησης για στήριξη στο οικονομικό πλήγμα που αντιμετωπίζουν και οι κλάδοι μας, μέσω…voucher κατάρτισης έναντι άμεσης οικονομικής ενίσχυσης.

- Διαφήμιση -

Γιατί η κατακόρυφη πτώση τζίρου που χτυπάει και τους κλάδους μας λόγω κορωνοϊού … οφείλεται σε έλλειψη γνώσεων και εξειδίκευσης.

Γιατί τα 180.000.000€ που θα διαθέσει το κράτος σε συγκεκριμένες εταιρίες τηλε – κατάρτισης (όχι δεν θα μπω σε θεωρίες εξυπηρέτησης ημετέρων, ούτε σε θεωρίες κατασπατάλησης δημοσίων πόρων εν μέσω κρίσης..), θα είναι αυτό που θα πληρώσει τα ενοίκια μας, τις υποχρεώσεις μας, θα είναι αυτό που θα κινήσει την αγορά, θα είναι αυτό που θα μας κρατήσει όρθιους για την επόμενη μέρα..

Βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και προσδοκούμε ουσιαστικές / γενναίες αποφάσεις, για να αναχαιτίσουν τις συνέπειες του κορωνοϊού στο μέγεθος της κρίσης που δημιουργεί στην οικονομική ζωή.

Δίνουμε μια νέα μάχη επιβίωσης όλοι οι επαγγελματίες, και αναμένουμε όπως όλοι οι εργαζόμενοι, τη δέουσα σοβαρότητα στην αντιμετώπιση της νέας πραγματικότητας που βιώνουμε.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.