ΠΚΜ – Νέα ημερομηνία για την SALON GOURMETS 2020

61
SALON GOURMETS 2020
- Διαφήμιση -

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σας ενημερώνει ότι, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού (COVID-19) σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ισπανίας, αποφασίστηκε από την διοργανώτρια εταιρία PROGOURMET S.A. και κοινοποιήθηκε από την εταιρεία GREAT-TRADE EXHIBITIONS & EXPORTS CONSULTING (η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για την Ελλάδα), η μετάθεση των ημερομηνιών διεξαγωγής της 34ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών «SALON GOURMETS 2020» στο Εκθεσιακό Κέντρο “IFEMAFeria de Madrid” στη Μαδρίτη-Ισπανία για τις 15-18 Ιουνίου 2020 (αντί για τις 30 Μαρτίου έως και 2 Απριλίου 2020 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο).

Σε συνέχεια του υπ’αριθμ. πρωτ. 3452/26-2-2020 Δελτίου Τύπου η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών καλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του κλάδου φρούτων και λαχανικών που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη έκθεση για να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της ΠΚΜ (ενιαία διαμορφωμένος χώρος 23 τ.μ.), να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό μέχρι την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

- Διαφήμιση -

Λόγω του συγκεκριμένου αριθμού stand, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την διάθεσή τους λαμβάνοντας υπόψη:
• τον εξαγωγικό χαρακτήρα της επιχείρησης και αν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις,
• τη δραστηριότητα της επιχείρησης και κατά πόσο συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,
• την εκπροσώπηση όσο το δυνατό περισσότερων Περιφερειακών ενοτήτων της ΠΚΜ,
• τους εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε περίπτερο της Περιφέρειας σε διεθνείς εκθέσεις.

Οι Αιτήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες στα email: g.karali@pkm.gov.gr ή dao@pkm.gov.gr ή στο fax 2313-330044.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2313-330350 κα. Γλυκερία Καραλή, 2313-330428 κ. Γεώργιος Φανέλης και 2313-330395 κ. Γεώργιος Γκανάτσιος.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.