Το μήνυμα του Δημάρχου Σιντικής για την 25η Μαρτίου

132
Δήμαρχος Σιντικής
- Διαφήμιση -

Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου, αποτελεί διπλή γιορτή για τον Ελληνισμό. Είναι επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας και συνάμα ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου για την Ορθοδοξία.

25 Μαρτίου 2020, ποιος μπορούσε να φαντασθεί ότι η Επέτειος θα γιορταζόταν χωρίς εμβατήρια, χωρίς μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις, χωρίς δοξολογίες στις εκκλησίες μας.

- Διαφήμιση -

Ζούμε δύσκολες μέρες στην πατρίδα μας, έχοντας να αντιμετωπίσουμε μια ασύμμετρη απειλή από την γείτονά μας Τουρκία και έναν αόρατο εχθρό, τον κορονοϊό, χωρίς γιατριά μέχρι τώρα. Έχουμε μάθει όμως, ως Έθνος, να στεκόμαστε πάντα στο ύψος των περιστάσεων, έτσι και σήμερα δείχνοντας ατομική και συλλογική ευθύνη θα βγούμε και πάλι νικητές.

Τιμάμε τους ήρωες που βάζοντας ψηλά την τιμή και το χρέος στην Πατρίδα θυσιάστηκαν για την Ελευθερία της, αλλά τιμάμε σήμερα και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, την Αστυνομία μας που φυλάττουν τα σύνορά μας καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν καθημερινό αγώνα για την διαφύλαξη της υγείας μας.

Συνδημότες μου,

μένουμε σπίτι, αλλά ας υψώσουμε στα μπαλκόνια μας την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ στέλνοντας απανταχού το μήνυμα ότι ο Έλληνας κρατά ψηλά το λάβαρο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, γιατί είναι μπολιασμένος με τα υψηλά ιδανικά της φυλής μας, τον πατριωτισμό, την πίστη, την δημοκρατία και την αλληλεγγύη.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.