ΠΕ Σερρών: Ματαίωση εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου

86
Πολιτική προστασία ΠΕ Σερρών
- Διαφήμιση -

Η ΠΕ Σερρών ενημερώνει ότι, όπως δημοσιεύθηκε στη σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ματαιώνονται οι στρατιωτικές παρελάσεις και οι παρελάσεις της σπουδάζουσας και μαθητιώσας νεολαίας για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου 1821, καθώς και των παρελάσεων στο πλαίσιο του εορτασμού τοπικών επετείων απελευθέρωσης πόλεων, μέχρι τις 12.4.2020.

Επίσης, επισημαίνεται ότι ματαιώνεται η δοξολογία και η κατάθεση στεφάνων για επιτακτικούς λόγους δημόσιας υγείας, χωρίς αυτό να σημαίνει την υποτίμηση της οφειλόμενης τιμής στους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

- Διαφήμιση -

Στo πλαίσιo της φετινής επετείου, θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, γενικός σημαιοστολισμός από την 23η Μαρτίου 2020 έως τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2020, καθώς και φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των ΟΤΑ, των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2020.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.